Arranger en hyggelig dag med din far

Er det længe siden, at du har lavet noget med din far, og trænger du til at have en rigtig god dag sammen med ham? Så kan det være en god idé at arrangere en hyggelig dag sammen med din far. 

Du kan vælge at overraske ham, eller du kan sige på forhånd, at han skal sætte dagen af til at være sammen med dig. Det kommer helt an på, hvor travl din far er, så han ikke allerede har lavet andre planer. Find inspiration til, hvad du kan arrangere for dig og din far lige her.

Inviter din far på café

Hvis din far er et vaskeægte madøre, så kan du tage ham på en skøn café. Sørg for at caféen serverer mad, som din far godt kan lide. Selvfølgelig kan du stadigvæk starte dagen på denne måde, hvis din far ikke er et madøre.

Lav noget aktivt

Ved du, at din far elsker at være aktiv, kan du finde på en aktivitet med en smule action. Det kan eksempelvis være, at I skal ud og ro, eller at I skal gå en lang tur i skoven eller noget helt tredje, som du ved, at din far vil nyde.

Tag på shoppetur

Trænger din far noget så grusomt til noget nyt tøj, og elsker du også at shoppe? Så er en shoppetur den perfekte løsning, hvis du gerne vil bruge noget tid sammen med din far. Du kan endda forkæle ham med en oversized t shirt. Dog bør dette ikke være den eneste aktivitet, hvis du ved, at din far ikke er så vild med at shoppe.